B-tým: SK Posázavan Poříčí B – TJ Nespeky B 0:7 (0:3)

Nespecká rezerva vstoupila do sezóny 2023/24 pohárovým zápasem v Poříčí. Náš tým doznal oproti minulé sezóně několik změn. Tou největší změnou je výměna na postu trenéra. Dosavadní trenér Petr Novotný se posunul do A-týmu jako asistent, a béčko nově trénuje Miloš Maršíček. Podařilo se doplnit hráčský kádr. Do Nespek se po roce a půl vrací Fimba Iheanacho, dále Patrik Kopecký z Maršovic, vrátil se Tomáš Rosenvald ze Štěrbohol, a k dispozici by měli být i další hráči. Vzhledem k dostatečné šířce kádru áčka se dá předpokládat, že méně vytížení hráči dostanou prostor i v béčku, a tak by se již neměla opakovat situace z konce minulé sezóny, kdy jsme nejednou řešili problémy se skládáním sestavy.

Zápas v Poříčí byl nejen pohárovým zápasem OFS Benešov, ale byl také „generálkou“ na podzimní část letošní sezóny, která začíná už příští týden. Od úvodních minut se zápas vyvíjel lépe pro naše barvy, již v 8.minutě se prosadil Theodor Máca a vedli jsme 0:1. Druhá a třetí branka byla z kopačky Dominika Grossmanna, který upravil poločasové skóre na 0:3.

Ve druhém poločase padly v rozmezí 8 minut hned čtyři branky, všechny do sítě SK Poříčí. Postupně se prosadili Matěj Rosenvald, Roman Vojkůvka, Dominik Grossmann a Tomáš Rosenvald. Nespeky B, tak po vítězství 0:7 postupují do druhého kola Poháru OFS Benešov.

První mistrovské utkání sehraje náš B-tým v neděli 20.srpna od 17:00 hod. v Mezně. Tak držme palce!!!

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/10218276

 

 

Zápis o utkání najdete zde: