U13-B: Vrchotovy Janovice – TJ Nespeky B 4:1 (3:1)

Rezerva mladších žáků má za sebou první mistrovské utkání. V nepříznivém počasí jsme prohráli ve Vrchotových Janovicích 4:1. Opět nám trošku utekl začátek utkání, když se hrálo převážně na naší polovině, a nám se nedařilo posunout těžiště hry blíže k brance soupeře. Domácí hráči toho využili a poměrně rychle se dostali do vedení 3:0. Postupně se ale hra docela vyrovnala, a i naši hráči měli své šance. Jednu z nich proměnil Ríša Pekař, když jemně tečoval volný přímý kop Honzíka Rubliče. Poločas tak skončil 3:1 pro domácí.

Ve druhé půli jsme pokročovali ve zlepšeném výkonu a pokud by se nám podařilo proměnit některou z šancí, tak to mohlo být výsledkově zajímavější, ale své šance měli i domácí hráči a vzhledem k tomu, že jednu z nich proměnili, tak nakonec vyhráli 4:1.

Je jasné, že v této sezóně je to spíše o sbírání zkušeností, než abychom zápasy dokázali vyhrávat. Myslím, že budeme rádi za každý přijatelný výsledek, který se nám povede. Pro děti by to byla určitě velká motivace a já věřím, že se nějakého vítězství brzy dočkají.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9609475