A-tým: SK Hřebeč – TJ Nespeky 3:2 (1:1)

foto: Kladenský deník / Bohumil Kučera

Ve čtvrtém utkání letošní sezóny naši hráči podruhé prohráli. V relativně vyrovnaném utkání, ve kterém si oba týmy vytvořily dostatek šancí, jsme nakonec v Hřebči prohráli 3:2. Na vedoucí gól Hřebče dokázal po deseti minutách odpovědět Iheanacho, který hlavou vyrovnal na 1:1. V úvodu druhé půle šli domácí opět do vedení, ale hned z následné akce vyrovnal opět hlavou Večera. Bohužel v 70.min vstřelil vítěznou branku domácí Jindřich Faktor a náš tým odjížděl domů s prázdnou.

První gól jsme soupeři tak trochu darovali. Ve 23.minutě jsme drželi míč, pak ale jeden z našich hráčů uklouzl, a Hřebeč se velmi lacino dostala do přečíslení dva na jednoho, čehož dokázal domácí útočník Lukič využít a vstřelil první gól utkání – 1:0. Ve 34.min vyrovnal Fimbar Iheanacho, když se prosadil přes bránícího hráče v hlavičkovém souboji – 1:1. Ještě do poločasu měly oba týmy po jedné velké šanci, ale domácí trefili pouze tyč a na naší straně se nepovedlo zakončení Kučabovi, jehož slabou střelu domácí gólman chytil.

V úvodu druhého poločasu měli domácí hned tři šance. První dvě sice nevyužili, ale ta třetí už skončila gólem. Domácí útočník postupoval po levé straně, následně si zasekl míč do protipohybu, čímž zcela vyřadil ze hry našeho obránce a pak pravou nohou vystřelil. Gólman Drážek jeho střelu pouze vyrazil, a dobíhající Richard Macháč skóroval do odryté branky – 2:1. Netrvalo to ani 2 minutky a Nespeky opět vyrovnaly. Po centru Fimby se hlavou prosadil Marek Večera a bylo srovnáno – 2:2. Od vyrovnávacího gólu si oba týmy vypracovaly tři solidní šance, které se pravidelně střídaly. Nejprve měly šanci Nespeky, ale Petličkův centr nedokázal nikdo usměrnit do sítě. Pak měl šanci soupeř hlavou, ale zakončení bylo slabé a nepřesné. Výsledkový obrat mohl zařídit v 56.min Fimba, který velmi nebezpečně střílel z hranice velkého vápna, ale jeho štiplavá střela se mezi tyče jen těsně nevešla. Bohužel v 70.min se soupeř prosadil ze standardní situace, když před brankou zakončoval nikým nehlídaný Jindřich Faktor – 3:2. V samotném závěru, v 88.min, jsme byli velmi blízko vyrovnání, ale hlavičku Fimby domácí gólman vyrazil, následná dorážka mířila pouze do tyče, a další zakončení už bylo z ofsajdové pozice, proto vyrovnávací gól nemohl platit. Na konečném výsledku již nic nezměnila ani poslední šance domácích, kterou náš gólman v 92.min vyrazil.

Více foto najdete v galerii Kladenského deníku /foto Bohumil Kučera:
https://kladensky.denik.cz/fotbal-kraj/foto-lhota-dostala-bura-hrebec-vyhra-take-moc-netesila-20200914.html

 

Videosestřih utkání Hřebeč – Nespeky najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2020/9/13/33153.mp4

foto: Bohumil Kučera / Kladenský Deník