Lety – Nespeky

Nespeky opět zvládly penaltovou loterii

Lety – Nespeky ve fotbalové I. A třídě zajížděly do Let, kde vyrovnaly v nastavení a zvítězily ve své parádní disciplíně, a to pokutových kopech.

LETY – NESPEKY 1:1 PK 3:5

 

Nespeky byly v zápase lepší, ale neproměnily řadu šancí. V prvním poločase příležitost Vojkůvky hasili domácí na poslední chvíli, hlavička Šorfy mířila pouze do míst, kde stál brankář, střelu Buriana vykopl obránce z branky, Šorfa a L. Rublič z malého vápna netrefili branku. A tak udeřilo na druhé straně. Po ráně Kalendy, kterou vyrazil Šilhavý, přišla ve 26. minutě parádní střela do šibenice nejlepšího domácího hráče Nejepsy a Lety vedly 1:0. A to ještě musel nespecký gólman vytlačit střelu Turka z trestného kopu.

Druhý poločas byl již jasně v režii Nespek a domácí zahrozili jen jednou Nejepsou. To na druhé straně neproměnil Burian penaltu, Krejza neprostřelil hradbu těl po závaru, Urban z 20 metrů a Vojkůvka zamířili vedle. Až v nastavení, když již hráli domácí o deseti bez Nejepsy, se hostům zadařilo, když Krejza až pátou střelou propálil míč do sítě. V penaltovém rozstřelu lapil domácí desítku brankář Šilhavý, a jelikož hosté ani jednou neminuli, brali druhý bod.

Branky: 26. Nejepsa – 90. + 1. Krejza. Rozhodčí: Vosolsobě. ŽK: 4:2. ČK: 84. Nejepsa (L). Diváci: 100. Poločas: 1:0.

Nespeky: Šilhavý – Štáf, Krejza, Burian, Myslivec – Jasz, Kukač, Urban, L. Rublič (46. L. Maršoun) – Šorfa, Vojkůvka (76. Hanzal).

JAROSLAV ROSENVALD

Autor: Pavel Šimáček