A-tým: TJ Nespeky – Rapid Psáry 3:1 (2:0)

Šesté Nespeky hostily v rámci 7.kola krajského přeboru třetí Psáry, a na domácím hřišti zvítězily 3:1. Je pravda, že hosté měli po většinu utkání mírnou herní převahu, a častěji se dostávali do zakončení, ale domácí Nespeky byly velmi efektivní a většinu svých příležitostí proměnili. První branka padla již v 5.minutě, když přízemní centr Srba uklidil do odkryté brány Teodor Máca – 1:0. Druhá šance Nespek byla k vidění ve 27.min, když nám hosté doslova darovali rohový kop. Po centru se hlavou prosadil novic v našem týmu „Egypťan“ Ibrahim – 2:0.

V podobném duchu se nesl i druhý poločas. Velkou šanci hostů měl v 56.min Ihor Krasnyanyk, ale gólman Šimáček předvedl parádní zákrok a míč za svá záda nepustil. Ovšem o dvě minuty později zbytečně fauloval Pešta, a hosté z VPK snížili na 2:1.  Střelou na bližší tyč se prosadil Štěpán Studnička. V 63.min měly Psáry po rohovém kopu další velkou šanci, ale Šimáček byl opět pozorný. V 68.min se hosté dožadovaly pokutového kopu za ruku našeho hráče, ale rozhodčí byl jiného názoru, naopak z následného protiútoku byl v pokutovém území hostů faulován Filip Bílek, a Miroslav Grobár nařízenou penaltu proměnil – 3:1. V závěru utkání měly hosté ještě velkou šanci, ale štiplavou střelu střídajícího Kalouse, tečoval Ibrahim pouze do boční sítě.

Domácí Nespeky tak zvítězily 3:1 a posunuly se na třetí příčku soutěžní tabulky.

 

Utkání hodnotil asistent trenéra Petr Novotný: Do utkání jsme vstoupili aktivně a brzy jsme šli do vedení, které se nám podařilo navýšit novým hráčem v našem týmu, Ibrahimem.  Do druhého poločasu jsme sice šli s vedením 2:0, ale věděli jsme, že není rozhodnuto.  Psáry mají velice kvalitní mužstvo a po celý zápas tento tým ukazoval, jak kvalitní hráče má. Po obdržené brance, které byla určitě zbytečná jsme se dostali pod tlak, ale vysvobodila nás individuální akce Filipa Bílka, který byl faulován a z pokutového kopu zvýšil Míra Grobár. I když soupeř vyvinul velkou aktivitu a měl i dvě velké šance, tak jsme konec utkání zvládli. Jsme rádi, že výkon byl zcela odlišný, než před dvěma týdny a klukům je třeba poděkovat. Do utkání nastoupili dva nový hráči, již zmíněný Ibrahim a Zdeněk Vrňák, který v utkání dokazoval, jak zkušený je to hráč.“

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/12074986

 

 

Záznam celého utkání najdete zde: TJ Nespeky – Rapid Psáry

 

Zápis o utkání najdete zde:

 


Hodnocení utkání viz Benešovský Deník: 
připravuje se