A-tým: TJ Nespeky – AFK Tuchlovice 1:5 (1:2)

Šesté utkání letošní sezóny nespecké áčko nezvládlo, a na domácím hřišti prohrálo vysoko 1:5. Soupeř se dostal do dvougólového vedení, ale těsně před poločasem snížil na 1:2 Miroslav Grobár. Druhý poločas začaly lépe Nespeky, ale vyrovnávacího gólu se nedočkaly, naopak v 55.min fauloval v pokutovém území Hronek, a soupeř z penalty zvýšil na 1:3. V závěru utkání přidali hosté  ještě další dva góly a uzavřeli na konečných 1:5.

 

Utkání hodnotil asistent trenéra Petr Novotný: „Do utkání jsme vstoupili vlažně a celý první poločas se nesl v podobném duchu. Chyběl nám pohyb, důraz v osobních soubojích, a hlavně jsme zkazili spoustu přihrávek. Soupeř těžil z našich nepřesností a naše chyby také potrestal. To, jak jsme darovali soupeři první dvě branky, stále nechápu. Absolutní ne komunikace, spoléhání jeden na druhého a bez zajištění. Přesto se nám podařilo po centru Vrkoslava a dorážce Grobára snížit a o chvilku později mohl Turek vyrovnat.

Na začátku druhého poločasu bylo vidět, že hráči si vzali k srdci kritiku o poločasové přestávce. Dostali soupeře pod tlak a přicházely i šance. V té největší se ocitl Grobár, ale okamžitě z protiútoku přišel zkrat Hronka, který nesmyslně fauloval a daroval soupeři pokutový kop. Za stavu 1:3 jsme se pokoušeli o zvrat a opět šance přicházely, kdy tutovky neproměnili Maršoun a Turek. Soupeř hrozil z brejkových situací a ke konci utkání dvě proměnil. Tuchlovice zvítězily naprosto zaslouženě a my se musíme z této facky rychle oklepat a připravit se na sobotní těžké utkání ve Velimi“.

 

 

Záznam celého utkání najdete zde: TJ Nespeky – AFK Tuchlovice 1:5

 

Zápis o utkání najdete zde:

 


Hodnocení utkání viz Benešovský Deník:   
připravuje se

 


Hodnocení utkání viz Kladenský Deník:

Pět gólů v Nespekách! Podle kouč se tuchlovické děti budou povinně učit sestavu

Neskutečný zápas sehráli na půdě velkého favorita Nespek fotbalisté Tuchlovic. Ještě na jaře účastníkovi divize nastříleli na jeho hřišti pět branek a dali zapomenout na domácí debakl s podobně silnou Čáslaví – 1:5!

Pět orgasmů za devadesát minut nestihl ani legendární pornoherec Rosenberg,“ smál se trenér Tuchlovic Miroslav Supáček.

Má zajímavé znalosti, každopádně trenéřina mu jde také a jeho svěřenci navíc měli parádní den a potvrdili, že v Nespekách zahrát umí. K tomu si přivezli tentokrát hvězdného Folprechta, a to je citelná posila, byť góly obstarávali jiní. Ten první Tóthův ještě neplatil pro ofsajd, následně orazítkoval Růžička břevno. Ve 23. minutě už se aktivně hrající Tuchlovice dočkaly, když Růžička narýsoval Tóthovi kolmici a ten nezaváhal. Když ve 38. minutě Sedláček na hranici sebepoškození zvýšil na 0:2, zavládla u hostů euforie, jenže brzy ji zchladil Grobár, který uklidil do brány přesný centr.

To Nespeky povzbudilo a v úvodu druhé části sahaly po vyrovnání. Hosty však několikrát podržel brankář Cimrman a 55. minutě se zápas zlomil. Po tvrdém faulu na Sedláčka nařídil rozhodčí Chalupa pokutový kop a v těch se Fitko nikdy nemýlí. Tuchlovice měly zpátky dvougólový náskok, trenér Supáček prostřídal, ale do kvality. Noví hráči totiž v závěru obstarali ještě dvě branky. Obě připravil fantasticky Baratynskyy, nejdřív pro dříče Kubů a pak pro mladíka Ditricha.

„Podali jsme výkon, který vejde do dějin klubu a děti ve škole v Tuchlovicích se budou povinně v občanské nauce učit naši sobotní sestavu nazpaměť,“ opět vtipkoval Miroslav Supáček a pokračoval: „Jsem pyšný na to, že takové hráče můžu trénovat, tedy když chodí,“ ještě jednou se usmál.

Branky: 43. Grobár – 23. Tóth, 39. Sedláček, 55. Fitko (PK), 82. Kubů, 90. Ditrich.
Rozhodčí: Chalupa.
Diváků: 140.

Tuchlovice: Cimrman – Pudil, Fitko, Duchoň, Kárník – Růžička, Kubů – Pihrt (85. Brnovják), Folprecht, Sedláček (80. Ditrich) – Tóth (74. Baratynskyy).