B-tým: TJ Nespeky B – Jiskra Struhařov 1:11 (1:8)

Tvrdý střet s realitou poznalo naše „béčko“ v zápase 1.kola Poháru OFS Benešov, když jsme na domácím hřišti hostili Jiskru Struhařov. Se stejným mužstvem jsme se v minulé sezóně utkali dvakrát, a v obou případech se nám podařilo zvítězit. Tentokrát ovšem byla situace úplně jiná. Naše mužstvo doznalo po minulé sezóně hodně změn, mimo jiné skončil trenér a několik dalších hráčů a naše rezerva se tak tvoří relativně nově.

Bohužel dva předchozí tréninky byly pro nízkou účast zrušeny a hráči se tak představili novému trenérovi Miroslavu Hruškovi až dnes, rovnou v pohárovém utkání. A představení to nebylo úplně ideální. Hned v 1.min dostal hosty do vedení Vojta Zmek, který z úhlu prostřelil našeho gólmana. O chvilku později měl stejný hráč prsty i u druhého gólu. Nejprve se individuálně prosadil po levé straně a pak předložil tutovku pro svého spoluhráče. Vojta Vlach již doklepával do prázdné branky 0:2. Pak přišly dvě světlé chvilky našeho týmu, v obou případech centroval navrátilec Dominik Grossmann, a v obou případech zakončoval Roman Vojkůvka. Úspěšný byl na 50%, a tak po čtvrt hodině hry byl stav 1:2 ve prospěch hostů.

Ve 23.min jsme si dali vlastní gól, o pět minut později se soupeř prosadil střelou z dálky, a tak čtvrthodiny před koncem první půle byl stav 1:4. Bohužel ještě do poločasu jsme inkasovali čtyřikrát, a motivace a přístup našich hráčů ve velkém vedru značně opadl.

Druhý poločas už byl jen jedno dlouhé čekání na závěrečný hvizd. Hosté jednoznačně dominovali, sice se gólově prosadili už jen třikrát, ale několikrát je zastavil praporek našeho pomezního, a tak se skóre zastavilo na stavu 1:11. Sám jsem zvědav, jak se dá náš tým dohromady, neboť příští týden nás již čeká první mistrovské utkání v rámci III.třídy OFS Benešov, kdy na domácím hřišti budeme hostit FK Soběhrdy.

 

Více foto ze zápasu najdete zde:  https://eu.zonerama.com/rublic/Album/11903939

 

 

Záznam celého utkání najdete zde:  https://app.veo.co/matches/20240818-b-tym-nespeky-b-struharov-111-7394bf25

 

Zápis o utkání najdete zde: