A-tým: FC Chomutov – TJ Sokol Nespeky 2:0 (1:0)

Na úvod jarní části nás čekal zápas v Chomutově, který vede soutěžní tabulku Fortuna Divize B. Bohužel z utkání není veřejně dostupný videozáznam, a tak komentář k zápasu mohou poskytnout pouze ti, kdo do Chomutova přijel osobně.  Ze zápisu o utkání vyplývá, že první branku vstřelili domácí těsně před poločasem. Ve 44.min se gólově prosadil Daok Plangdi Wilfred – 1:0. Druhu branku vstřelil v 63.min chomutovský Doleček, který uzavřel na konečných 2:0.

 

 

Hodnocení zápasu, zdroj:

Nespeky se na půdě lídra držely poločas, nakonec ale prohrály

Fotbalisté Nespek čekal těžký úvod do jarní části Divize B. K prvnímu mistrovskému utkání zajížděli na půdu vedoucího celku Chomutova. Lídrovi odolávali téměř poločas, nakonec ale prohráli 0:2.

Hosté se na severu Čech drželi poměrně dlouho, dokud jejich defenzivu nerozbil gólovým otvírákem štírek Wilfred. Po změně stran se připomněla i druhá gólová veličina Chomutova a to Daniil Doleček, který překonal brankáře Pettíka v 63. minutě. Chomutov si tak v klidu udržel desetibodové vedení v tabulce, protože stejným výsledkem bodoval i jeho sok z pražského Újezdu, který vyloupil Hřebeč.

 

Záznam celého utkání najdete zde:  ??? (není veřejně dostupný)

 

Zápis o utkání najdete zde: