A-tým: TJ Klíčany – TJ Nespeky 4:0 (0:0)

Vstup do jarní části sezóny se áčku příliš nepovedl. Bohužel jsme navázali na ne zrovna povedené přípravné zápasy, kde jsme ve čtyřech utkáních obdrželi celkem 17 branek a podobně jsme si počínali i v Klíčanech, kde jsme prohráli vysoko 4:0. Soupeř si své šance vytvořil již v prvním poločase, ale třikrát branku netrefil, v jednom případě nás zachránil skvělým zákrokem Adam Konopiský, který vyhlavičkoval míč směřující do prázdné branky, a dobrou obranou práci předvedli i Luboš Braný, anebo gólman Drážek.

Na druhé straně my měli pouze dvě příležitosti, ale střela Konopiského mířila vysoko nad branku, a nadějnou individuální akci Michala Kučaby jsme ani nezakončili. Do kabin jsme tak odcházeli za bezbrankového stavu 0:0.

Ve druhém poločase již domácí dokázali využít chyb v naší defenzívě a několik svých šancí přetavili v góly. V 55.min se nám nepodařilo odkopnout míč, ke kterému jsme měli podstatně blíž než soupeř, ten toho dokázal využít, a Tomáš Petříček vstřelil vedoucí branku utkání – 1:0. I u druhé branky můžeme žehrat na naši další individuální chybu, kdy se nám nepodařilo odkopnout relativně jednoduchý míč a domácí pohodlně zvýšili na 2:0. Třetí branku přidal čtvrt hodiny před koncem Adam Kraus, který si posunul míč na levou nohu a z poza velkého vápna trefil parádně levý horní roh Drážkovi branky – 3:0. Na konečných 4:0 upravil v 81.min Jiří Jeslínek, který zakončil své sólo přízemní střelou na zadní tyč. My měli šanci na korekci výsledku jen jednu, a to za stavu 2:0, když Petlička ideálně prostrčil míč na Klauze a ten běžel sám na domácího gólmana. Ovšem Klauz si v nejméně vhodnou chvíli míč hodně posunul a k zakončení se ani nedostal.

Snad se nám bude více dařit ve druhém jarním utkání, které hrajeme v So 19.března od 15:00 hodin na domácím hřišti v Nespekách.

 

Video sestřih utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/Cut/2022/3/12/37557.mp4

 

Záznam celého utkání najdete zde: http://static.tvcom.cz/AdvertVOD/2022/3/12/206047.mp4

 

Zápis o utkání najdete zde: