U15: ZL Nespeky/Poříčí – SK Viktoria Sibřina 0:16 (0:10)

Doposud nejméně vydařený zápas zimní ligy se začal bortit už předešlý den v sobotu odpoledne. Postupně se omluvili tři kluci, a bohužel ve všech případech se jednalo o velmi výrazné osobnosti. Vzhledem k tomu, že poslední omluvenka přišla až po 22.hodině, tak doplnit kádr už bylo nemožné a my jsme opět odjížděli na zápas kdy nás nebylo ani 11.

Navíc výkop zápasu byl v neděli už v 8:30 hod ráno, a né všem se povedlo vstát včas. Ještě 20 minut před začátkem utkání jsem měl v kabině pouze 6 hráčů. Myslím, že přesně na tom se podepsal i úvod zápasu. Běžela 4.minuta a my už prohrávali 0:4. Nerovný souboj jsme sváděli nejen s početnějším a fyzicky urostlejším soupeřem, ale i se silným protivětrem. Drtivá většina celého prvního poločasu se odehrávala v blízkosti našeho velkého vápna, a tak není divu, že gólů v naší síti velmi rychle přibývalo.

Spokojeni můžeme být snad jen s úvodem druhého poločasu, kdy jsme asi 10 minut drželi se soupeřem krok, a vytvořili si i několik nadějných příležitostí. Z hlediska útočných akcí byl aktivní především Jirka Jedlička, který se párkrát pokusil o zakončení.  Postupně se do útočných akcí začalo zapojovat více a více hráčů, což ale přineslo úplně opačný efekt. Nejen že jsme žádnou branku nevstřelili, tak naopak soupeř využil naší otevřené obrany a z rychlého protiútoku opět skóroval. Sice se v naší hře objevilo několik chvályhodných akcí, ale to k celkové spokojenosti určitě nestačilo.

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/8173271