U19: Nespeky – Maršovice 8:2 (1:1)

V pátek 5.června sehráli přípravné utkání i dorostenci. Na hřiště do Nespek přijel společný tým Maršovic a Neveklova. První poločas byl i přes naší herní převahu výsledkově vyrovnaný. Naší jedinou branku první půle vstřelil Lukáš Bareš, který vyrovnával na 1:1. Ve druhém poločase se dařilo už i gólově a díky hattrickům Šimona Bouši a Patrika Kulhavého jsme vyhráli vysoko 8:2.

Úvod přípravného zápasu s celkem Maršovic/Neveklova byl festivalem našich neproměněných šancí. Jako nůž máslem jsme pronikali hostující obranou, ovšem zakončení bylo špatné. A když už sneslo přísnější měřítko, blýskl se několikrát soupeřův brankář rychlou reakcí. V druhé polovině prvního poločasu už byla hra vyrovnanější, nadále jsme však měli ke vstřelení gólu blíže. Krátce před přestávkou se hosté pěkně trefili z dálky a navzdory naší převaze se ujali vedení. To však trvalo jen chvíli, protože obratem stejnou mincí oplatil Lukáš Bareš a vyrovnal.

Druhý poločas se nesl ve znamení naší trvalé herní dominance, kterou jsme už dokázali také přetavit v branky a vysoko zvítězit. Ke gólu z prvního poločasu přidal ještě jeden Lukáš Bareš a hattrick zaznamenali Šimon Bouša a Patrik Kulhavý.

TD

více foto ze zápasu Nespeky – Maršovice najdete zde: