A-tým: ČLU Beroun – TJ Nespeky 4:1 (3:0)


Zápas 18.kola našemu áčku moc nevyšel. O poločase jsme prohrávali už o tři branky a i přes zlepšený výkon ve druhé půli jsme nakonec prohráli 4:1. Náš jediný gól vstřelil hned na začátku druhé půle Matěj Voráček.

Tak jak jsme minulý týden dobře vstoupili do utkání se Strašecím a ve 2 minutě vedli 1:0, tak tentokrát jsme za stejnou dobu prohrávali stejným rozdílem. Po rohovém kopu z hranice velkého vápna pálil Peter Pipiška a tečovaný míč skončil v naší bráně 1:0.  Obrovskou šanci na vyrovnání měl v 17.min David Pešta, který z hranice malého vápna „z voleje“ přestřelil. Ve 25.min se nepovedl odkop Davidu Cvrčkovi a po jeho chybě domácí zvýšili na 2:0. A o čtyři minuty později bylo ještě hůř. Centr za naší obranu si do běhu zpracoval Marek Horel a své sólo s přehledem proměnil 3:0.  Do konce poločasu měly obě mužstva po jedné šanci, ale ve 33.min hlavičkoval Fimba nad a pět minut před koncem poločasu vychytal Drážek domácího Soukupa.

Naopak vstup do druhé půle nám vyšel mnohem lépe. Chvilku po zahájení hry byl na hranici pokutového území faulován Dan Kubec, který sám zahrával volný přímý kop. Jeho střelu do břevna z blízka dorazil Matěj Voráček – 3:1. V 51.min tvrdě zakončoval Marek Večera, ale berounský gólman byl pozorný. O tři minuty později předvedli hezkou kombinační akci Večera, Braný a Kubec, ale z pohledné akce získali pouze rohový kop. Blizoučko ke kontaktnímu gólu byl v 72.min Matěj Voráček a o chvilku později i Tomáš Krejza, ale ani jeden domácího gólmana nepřekonal. Rozhodující branku vstřelil v 78,min domácí Marek Horek, který definitivně zlomil naší snahu o vyrovnání.

Utkání hodnotil kapitán týmu Martin Burian: „dostali jsme rychlý gól po standardní situaci, která ani nemusela být. Druhý gól byl takový hloupý, bylo to po chybě našeho hráče, a chvilku na to třetí gól z takové hraniční ofsajdové situace, takže těžký začátek. Poločas už jsme nějak dohráli, v kabině jsme si k tomu řekli své, změnili jsme rozestavení a šli trochu do rizika. Podařilo se nám dát rychlý gól, což nás samozřejmě povzbudilo. Myslím si, že asi rozhodující moment byla ta neproměněná šance Krejziče, bohužel gól nedal, pak brejk, 4:1 a konec. Pokud se nám ale příští týden podaří navázat na náš výkon z druhého poločasu, tak věřím, že bychom mohli získat všechny tři body a být zase o trošku víc v klidu“

Góly:  46‘ Voráček M. (as. Kubec D.)

Sestava: Drážek V. – Cvrček D. (46‘ Voráček M.), Krejza T., Burian M., Konopiský A. –  Braný L., Večera M. – Pešta D. (85‘ Hanuš M.), Iheanacho F. (84‘ Hanuš M.), Klauz M. – Kubec D. (86‘ Vojkůvka R.)

Náhradníci: Myslivec J., Hýbek J.;

 

více foto ze zápasu ČLU Beroun – Nespeky najdete zde:

Bez Mikolandy byly Nespeky bezzubé